2011. október 25., kedd

ÚJ!!! Canon PIXMA iP2700 tintasugaras nyomtató - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel biztosít laborminőségű nyomtatást.
4800x1200 dpi felbontás és 2 pl-es tintacseppek a laborminőségű képek érdekében
Laborminőségű 10x15 cm-es szegély nélküli nyomatok kb. 55 másodpercen belül
Speciális szoftver Auto Photo Fix II funkcióval
ChromaLife100+ rendszer a képek hosszú élettartama érdekében
Fotólabor-minőség, kiváló dokumentumnyomatok
Kiváló minőségű nyomtatott dokumentumok és lenyűgözően részletgazdag képek nyomtathatók a Canon FINE technológiájának köszönhetően, mely 2 pikoliteres tintacseppekkel és 4800x1200 dpi felbontással dolgozik. A FINE tintapatronok festékalapú tintákkal működnek a nyomatok tökéletes minősége érdekében, és megnövelt pigmentmennyiséget tartalmazó fekete festék gondoskodik a szöveg éles, tiszta megjelenítéséről. A minőséget és gyorsaságot egyszerre biztosító alapbeállítás esetén a PIXMA iP2700 készülék egy szegély nélküli 10x15 cm-es fotót körülbelül 55 másodperc* alatt nyomtat ki.
Tényleges dokumentumnyomtatási sebességek
A Canon az iparágban elterjedt ISO szabványt támogatja a nyomtatási sebesség méréséhez. A felhasználó tényleges nyomtatási teljesítmény iránti igénye szerint könnyedén kiválaszthatja a megfelelő PIXMA készüléket. A PIXMA iP2700 7, 0 kép/perc sebességet kínál ISO ESAT szerint fekete-fehér, illetve 4, 8 kép/perc értéket színes dokumentumok esetében.
Intelligens funkciók és szoftver
Az Easy-WebPrint EX intuitív szoftver, mely egyszerűvé teszi a világhálóról érkező információ vágását, szerkesztését és nyomtatását: papírtakarékos megoldásként több vágólapra helyezett objektumot is elhelyezhet akár egyetlen oldalon. Az Auto Photo Fix II speciális szoftver a gyakran előforduló, sokfajta képhiba - többek közt az alulexponálás - korrekciójára szolgál. A kifinomult technikák – témaelemzés és arcfelismerés – segítségével az esetleges problémák - mint például a vörösszemhatás - egyszerűen megszüntethetők. A legjobb végeredmény érdekében az egyes képrészek exponálási ideje optimalizált.
Tartós és gyönyörű képek
A ChromaLife100+ rendszerrel** tartós, gyönyörű fényképek készülnek. A PIXMA iP2700, az eredeti Canon tinták és a megfelelően kiválasztott, eredeti Canon fotópapírok együttes alkalmazása segít az emlékek hosszú távú megőrzésében.
Elegáns, helytakarékos kialakítás
A kiváló minőségű nyomtató helyigénye minimális az íróasztalon: az elegáns, lapos kialakításnak köszönhetően bármilyen polcra kitűnően illeszkedik. A megfizethető és mutatós készülék ideális megoldás családok, diákok és bárki számára, akinek egyszerűen használható és gazdaságos házi nyomtatóra van szüksége.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 20:59
. ÚJ!!! Canon PIXMA iP2700 tintasugaras nyomtató - Jelenlegi ára: 7 000 Ft