2012. január 27., péntek

3 NAP CSODÁS ALPOK, ZUGSPITZE, GARMISCH TREFF HOTE - Jelenlegi ára: 41 990 Ft


Szuper ár! 3 nap mesés Alpok - Zugspitze
Garmisch-Partenkirchen
4* Ramada Treff Hotel Alpin
Üdvözli a 4****TREFF Hotel Alpina Garmisch-Partenkirchen!
A "mesekirály" országában maga a természet volt a főrendező: hatalmas hegyvidékek, kivánatos alpesi legelők, kristálytiszta tavak a kék-fehér ég alatt. Tulajdonképp csak a főn jelent idegeskedést ezen a vidéken. A(z) 65 kényelmesen berendezett szobával rendelkező szálloda négycsillagos besorolást kapott.
A legközelebb fekvő sílift mindössze 0, 5 km távolságra található. A szálloda a belvárosban található (a városközponttól mért távolság: 0, 2 km). A szálloda fekvése ideális a vonattal érkező vendégek számára: a vasútállomástól a szálloda mindössze 0, 5 kilométerre fekszik.
A szálloda különleges igényekkel rendelkező vendégeknek van kialakítva: Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákat, ruhatisztítási szolgáltatást kínál, továbbá lehetővé teszi, hogy a vendégek háziállatot hozzanak magukkal. Autóját a szálloda zárható garázsában is hagyhatja. Bármilyen kívánsága esetén a szobaszerviz készséggel rendelkezésére áll.
A hajszárító és a fürdőköpeny hozzátartozik a fürdőszoba alapfelszereltségéhez. A szobákban elhelyezett rádió és televízió kellemes szórakozást biztosít. Ez a szálloda nemdohányzó szobákkal is rendelkezik (kérjük, hogy a foglalás során jelezze az ilyen szobatípus iránti igényét). A szobában egy minibár várja különféle finomságokkal. Ebben a szállodában erkéllyel rendelkező szobát is foglalhat.
A szálloda wellness részlegén különböző módokon kényeztetheti magát: szépségálpolás és masszázs lehetőségeket kínálunk. Továbbá a szálloda szaunával és szoláriummal is rendelkezik. A sportos vendégek örömüket lelik az úszómedencében és a fitneszteremben. Lazítson kellemesen a szálloda közkedvelt gőzfürdőjében.
A szálloda saját étterme (amelyhez nyárikert tartozik), illetve a kávézó/bisztró a legkülönfélébb csemegéket kínálja - érdeklődjön a cukorbetegek által fogyasztható ételekről és a vegetáriánus konyháról. Esténként szívesen látjuk a szálloda bárjában.
Garmisch
A házak homlokzatán található díszes festmények, a háttérben a Zugspitze hatalmas sziklafalai és a hamisítatlanul kék-fehér bajor égbolt fogadja a Garmisch-Partenkirchenbe (708 m) érkező vendégeket. A település nemcsak a Zugspitzéről, Németország legmagasabb hegyéről (2962 m) híres. Az olimpiai játékok, a sí világkupa futamok és az újévi síugró versenyek Garmisch-Partenkirchent nemzetközileg is ismert és kedvelt alpesi üdülőhellyé tették. 2011-ben itt rendezik majd a FIS Alpesi Sívilágbajnokságot. A Zugspitzén síelés és snowboardozás, a völgyben sífutás, korcsolyázás és számtalan további téli élmény vár a vendégekre. Nyáron hegymászás és túrázás, hegyikerékpározás és nordic walking, golf és tenisz szerepel többek között a kínálatban. Minden nap intenzív élmény - a természetben és Garmisch-Partenkirchenben.
Garmisch és Partenkirchen két közvetlenül egymás mellett fekvő település a méltóságteljes Zugspitze (2962 m) árnyékában. Garmisch-Partenkirchenben évente megrendezésre kerül a FIS egy-egy futama, illetve rendeztek már itt téli olimpiát is. A patinás üdülőhely tagja a Best of The Alps szövetségnek. A két településhez három sípályarendszer tartozik:
Alpspitze-Kreuzeck-Hausberg,
Eckbauer-Wank és a
Zugspitze, Németország legmagasabb hegye
A neves síváros fölött elterülő 720 és 2050 m magasságban elterülő sícentrum 19 felvonóval és 37 km-es pályarendszerrel rendelkezik, minden nehézségi fokozatban.
Garmisch-Partenkirchentől indul a Hausberg kabinos felvonó, ami 1340 m magasságba visz fel. Itt fenn egy hatüléses buborékos lift található, illetve húzó-, és gyermekliftek, amelyekhez könnyű lejtők tartoznak. A Kochelbergen keresztül két pálya visz le a kabinos aljába, ahol szintén található egy gyakorlólift. A hatüléses-től indul egy duplaszékes is, amely egészen 1719 m-re (Kreuzeck) visz fel. Itt kezdődik a fekete Kandahar pálya, ami egészen a völgyig megy le. Választhatjuk a Hexenkessel duplaszékes felé vezető enyhe pályát is, ami 1650 m-es magasságba megy fel. Itt térhetünk át az Alpspitz területére. Innen egy viszonylag új üléses visz a hochalmi területre, ahol még egy kabinos is működik. Ezzel egészen 2050 m-re mehetünk fel, ami egyben a síparadicsom legmagasabb pontja. Ide egyébiránt egyből is feljuthatunk az Alpspitz kabinos segítségével (ez a völgytől indul ki). Itt fenn van még egy csákányos is. A Hochalmról lesízve tehetünk egy kitérőt a Bernadein-völgy felé, ahonnan egy csákányos hoz fel minket. A síszezon december elejétől április közepéig tart..
Ajánlat
Az utalvány a következő szolgáltatásokat tartalmazza 2 személy részére:
2 éjszaka 2 személy részére minden komforttal felszerelt kényelmes kétágyas szobában
2x bőséges büféreggeli
Late Check Out 14: 00 óráig (késői kijelentkezés lehetősége)
Az utalvány vásárlástól számitva 3 évig érvényes,  utalvánnyal foglalható szabad helyek függvényében. Előzetes foglalás szükséges a hotelnél, emailben, az utalvány számának megadásával.
Szabad helyekről és a gyerekek elhelyezésének költségéről kizárólag a hotel tud tájékoztatást adni!
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
TREFF HOTEL Alpina Garmisch-Partenkirchen 4****
82467 Garmisch-Partenkirchen
Az utalvány egész évben felhasználható kivéve Karácsony és Szilveszter.  Átruházható, nem névre szóló.
Csak most szenzációs áron!



Jelenlegi ára: 41 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 00:15
. 3 NAP CSODÁS ALPOK, ZUGSPITZE, GARMISCH TREFF HOTE - Jelenlegi ára: 41 990 Ft